attaniosjuelva.blogg.se

2013-01-28
09:02:22

Måndag

Sitter på stationen i Växjö och väntar på bussen till skolan. Helgen har varit jättebra. Spenderat den på Öland hos farmor, och träffat Rebecca :) har klippt mig också, kan säga att mitt hår är inte långt längre iallafall :( men de var väldigt skönt att få det gjort, inte klippt mig sen i somras och då klippte jag bara lugg och lite på topparna. Nu klippte hon bort 4 cm! :o men de behövdes verkligen, så man får väl stå ut ;)
Stallet hela dagen idag. Men skönt att vi inte börjar förrens 10 :) hade sovmorgon till sju ;)

28 dagar kvar tills praktiken iallafall. Längtar sjukt mycket! :D

Xoxo
Jossan

2013-01-15
13:30:01

Tisdag! :D
Haop, då sitter man här på samhällskunskapen och skriver om monarki och republik, lite lagom kul och intressant!
Satt iallafall helt utanför detta ämnet och kollade på en jättebra blogg, de säljer en massa olika hästsaker, allt ifrån ridkläder till märkesträns, täcken osv... Är så generös så jag länkar er till den, så går de snabbt och smidigt för er! ;)
http://secondhorsegear.blogg.se/ Läs den! ni kommer inte att ångra er! :D

Nu ska jag fortsätta på min dö intressanta lektion...
Ikväll taggar vi inför hoppning!

Puss på er!
/Jossan

2013-01-12
22:23:04

Jobba!

Kom hem från jobbet för drygt en halvtimme sen. Gick rätt bra och jobba trots träningsvärken sen igår när jag red två hästar, varav en häst red jag markarbete med bommar, och stark som sjutton var hon! Men den andra hästen, Matcho var som en riktig dröm att rida, jag kunde öka traven hur lätt som helst, och få tillbaka honom samlat igen utan några konflikter i hans mun! :)

Imon åker familjen till Sälen och blir borta en hel vecka... Och jag får vara kvar här hemma i min ensamhet ... Tur att jag har mina älskade djur och ta jag om, annars hade jag nog gått in i väggen. Tjohej.

Imon ska jag gå och köpa mig en stor fet godispåse och bara tycka synd om mig själv, av ensamhet och av att vara utnyttjad av en kille som jag verkligen var DÖ kär i... Säger inte mer.
Ska iallafall försöka sova lite nu... Annars får jag väl starta datorn och spela ngt spel eller kolla på en film, eller kanske läsa något?
Aja, hej orättvisa värld iallafall.

Godnatt, eller nåt sånt.

Xoxo
Jossan

2013-01-07
13:42:23

Egen häst....

Den längtan har jag haft enda sen de som ägde Gideon sålde honom, han var min medryttarhäst. En mörkbrun New Forest, född 94. Han var världens snällaste. Jag låter mig minnas att jag hoppade honom i paddocken på hinder som var 1,10! och det gjorde han utan problem. Vi hade planer på att tävla våren som kom, men så blev det inte...

För rätt vad de var så en dag när jag var på öland, ringde hon som ägde honom och sa att han skulle säljas till några i Uppsala. Jag visste att han var till salu och både jag och mamma hade pratat om att köpa honom, men då skulle han stå kvar i samma stall. Men så blev det tydligen inte. Han såldes och åkte till Uppsala. Hejdå min vackra dröm. Tårarna bara strömmade ner för kinderna, mitt hopp om att få äga en egen häst var borta, för alltid. Jag minns det som de var igår... Tråkigt är det också att jag inte vet vem han såldes till...
Mamma har iallafall sagt att vi visst kan skaffa häst, men då måste jag prestera bättre i skolan, men jag tycker att jag presterar bra? jag menar, 1 MVG , 7 VG och resten G...?

Blir iallafall riktigt sugen och åka och provrida massa hästar när man ser dem på www.hastnet.se och all snygg utrustning som finns på alla möjliga hemsidor.... Man kan inget annat än bli avis på de som just nu har häst... ^^

Här kommer iaf lite bilder på Gideon, som jag lyckades ta innan han såldes <3

 

Suddig bild, men på den tiden hade man bara 3 mplx på mobilen ;) 


© Josefin Andersson
 
Gideon <3
© Josefin Andersson

2013-01-06
10:32:49

Ullared!
Var som sagt på ullared igår och köpte en hel del :) De bästa köpet var självklart locktången och filten, superbra! :D 

 
Rosa mobilfodral, Krusell :) 
 
Britney Spears Midnight Fantasy Parfym 
 
 

 
 
 
 
 
Köpte såklart mer, men orkar inte ta kort på precis allt :) 
Ville ha köpt lite ridkläder också, men jag har ju så fruktansvärt mycket, så det var inget jag verkligen behövde, men det är ju alltid roligt med lite nytt, men får väl spara pengarna och köpa mig ett par PIKEUR ridbyxor som jag alltid ha velat haft (a) 


2013-01-04
22:33:40

Bestämmer inte jag själv?
Jag trodde att man som 18 åring fick bestämma själv när man skulle gå och lägga sig, och slippa ha en mamma
till och säga det! Om jag ska upp tidigt en morgon, och inte har sovit alls många timmar så är väl det endå mitt problem om jag är trött dagen efter?!

Halsfluss har jag med fått... Piss i missisippi mår jag rent ut sagt. De är nog dags för familjen Andersson/Lind/Nilsson för familjeterapi... 
Imorgon blir de iallafall Ullared, så måste snart gå och lägga mig så man är pigg tills imon ;) Ska åka härifrån vid 5 :o
 
 
Så...
 
Godnatt!
 
xoxo
Jossan
 

2013-01-03
23:22:19

Sömnlös..

Kan verkligen inte sova. Tankarna far runt i huvudet på mig som yra höns. Jag är verkligen inte okej, såhär deprimerad har jag inte varit på jätte länge. Jag vill ju så gärna göra något åt detta, men det kan jag inte, för det är trots allt inte jag som har gjort fel. Defenitivt inte. Förstår bara inte hur han kunde vara så känslokall och bara leka med mig på det viset ...

Längtar verkligen tills skolan börjar, så man får träffa alla vänner och ovänner (såklart...) igen!

Hade det inte varit olagligt så hade jag just idag kunnat slå ner vem som helst. Så fruktansvärt arg och ledsen är jag.
Detta blir säkert en sömnlös natt...


XoXo
Jossan

2013-01-03
19:27:29

Så var denna dagen gången också...
Tjena mors.
Rätt lugn dag idag, städat båda badrummen och köket, sovit... kollat på tv, kelat med Stampe och Ulla-Britta (ja min hamster heter så) ;)

Jag funderar på och köpa Höök's nya ridhjälm från Lami-Cell, de är swarovski stenar på den, och eh ja, SKIT snygg! (enligt mig då)
Men den kostar ju också därefter ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3885605/images/2013/230070_01_50e5cc729606ee2012972724_thumb.jpg

Vad tycker ni? Snygg? Ful?
Ärlighet varar längst :)


2013-01-02
16:52:16

Herregud.
Vaknade runt halv två idag, rätt skönt att äntligen få sova ut... Satte mig vid tv:n och åt frukost. Har ni provat den nya Start muslin med jordgubbsbitar i? Sjukt god iaf ^^ Låg vaken rätt länge igår kväll och kollade på film... tror ja somnade någon gång runt halv tre? Så inte så konstigt kanske att jag sov så länge ;) Håller just nu på och skriva mitt projektarbete -.-' usch, hatar de verkligen! Menmen, de ska väl göras ändå antar jag ;)