attaniosjuelva.blogg.se

2012-09-26
17:20:48

Shit happends !

Oj, lite bloggtorka här eller...?
Tänker inte komma med någon tråkig anledning till varför jag inte har bloggat, för jag har vara varit allmänt LAT.

Men har tränat rätt mycket dessa veckorna, trots att jag inte riktigt behöver göra det? Eller ja, röra på sig måste ju alla göra, men 7 dagar i veckan 1 timme..? Har iaf gått ner 2 kg på 2 veckor. Har nu 21 i BMI (innan hade jag 23) och har man 19 så är man undernärd... Vägde för 2 veckor sen 59. Nu väger jag 57! Men där kommer problemet in. Det är jätte läskigtå för man kan ju få diabetes att äta sig mätt på godis, chips m.m och äta snabbmat.. JA. Men jag klarar inte av att äta mig mätt på riktig mat när jag är i skolan. Skolan kan INTE LAGA MAT. Jag menar, kroppkakor med köttfärs i ?!?FLÄSK SKA DET VARA!! Och hemma äter vi sån mat jag inte riktigt är förtjust i. Suck. Men rätt simpelt, jag äter för lite och rör på mig för mycket, eller? Och varje dag är jag extremt godis sugen, men mamma säger att det är skit farligt att äta så mycket socker som jag gör på en dag (?) är jätte rädd för att gå ner mera i vikt! Hade innan 38 i byxor, nu har jag 36, kan få på mig ett par 34 om jag vill ha det riktigt tajt! Det är inte okej när man är 165cm.....

Blää.

Läxorna börjar strömma in nu också... Har redan en del att göra, men nu ska man tydligen vara barnvakt i två timmar när jag kommer hem -.-' det förstörde min dag lite, tänker inte avslöja varför ;)

Snart dör väl mobilen också, men har man en iPhone som man använder typ varje minut så går de ju åt en hel del batteri ^^

Har egentligen jätte mycket att skriva, men måste hålla det kort så att ni kan läsa utan att bli trötta :)

Puss och kram
Jossan :)

2012-09-12
22:41:05

Mycket att tänka på ...

Ja.
Fick idag reda på att jag ska debutera min första dressyrtävling på Classe nästa torsdag i Västervik. Ett LB:1 program, när jag tittade på det på internet så kände jag hur oron bara steg inuti mig... Men jag får helt enkelt börja träna honom mer, jag har endå ridit i hans Zaldi dressyrsadel alla dagar förutom på torsdagarna dessa veckorna, då vi har haft hoppningen (då fick jag stå ut med hans stübben sadel) och den gör ONT att rida i :s

Sen har jag förståss en massa andra saker att tänka på, körkortet och mammas operation som kommer att ske imorgon (13/9) och den är ju inte direkt riskfri... Så jag antar ni har lite överseende med min bloggtorka...?

Jag red Arthur idag, han blev rädd för en jacka som hängde på sarjen, så han tog ett skutt åt sidan, men som tur var så hade jag en halsrem på honom och lyckades på så sätt hålla i mig ;) sen travade vi ett några gånger på långsidan, så får jag inte ett MVG nu så blir jag sur ;)

Classe gick också jättefint idag, jag har verkligen hittat knapparna på honom för att få ber honom i formen, och de känns jättebra! Däremot så tycker jag det är svårt att hålla formen i galoppen, men de får jag öva på tills på torsdag nästa vecka! :)

Tagga! Tagga! Tagga!


Nu ska jag sova!

Puss och kram
Jossan :)

2012-09-04
06:55:01

Ny dag, nya tag!

Tisdag idag 4/9 2012.
Jaa, idag är det mesta som en vanlig dag i skolan när man går på ett ridgymnasium. Stallet hela dagen helt enkelt :) Vi har ju unghästarna, min grupp (jag, Frida och Vanessa) har Hästen Arthur, och så har vi körunghästarna gemensamt med hela klassen :) Jag satt på Arthur igår och blev ledd runt i ridhuset med hjälp av Frida och Vanessa, det gick jättebra. Arthur är inte en sån häst som stressar upp sig, utan om han blir rädd för någonting så 'stelnar' han bara till , dock vet man ju inte hur han kommer bli sen men vi får helt enkelt hoppas på det bästa, jag ser iallafall en väldigt ljus framtid för honom redan nu (och han är bara TVÅ år!!) hoppas att han kommer till någon tävlingsintresserad iallafall , om ägaren väljer i sälja honom dvs.

Jag skulle inte bli förvånad om vi ska trava på honom idag ;) jag var väldigt skeptisk till att vara med på unghästprojektet i början, men nu känns det väldigt bra! :)

Efter skolan idag ska jag. Frida, Vanessa, Bella och Karolina åka till Börjes, jag måste ha ett par nya stallskor , men de slinker säkert ner något mer ;)

Bloggar kanske mer ikväll :)
Puss och kram
Josefin :)

2012-09-02
22:40:49

iPhone 4s! <3

Yees, nu är även jag som typ resten av skolans befolkning ägare till en iPhone :) känns väldigt bra, med tanke på att jag slipper vara så begränsad med att kolla upp busstider, kolla facebook m.m. :) och abonnemanget jag har äger! Jag smsar,ringer och surfar hur mycket jag vill för bara 399 kr/månaden :) vi var hemma från stan vid fem tiden ikväll, sen dess har jag typ inte gjort något annat än att fixa och dona med mobilen ^^
Imorgon är de skola igen, vilket innebär en hel dag i stallet med unghästarna :)
GO! GO! GO! GO! :D

Puss och kram
Jossan :)

2012-09-01
17:47:44

Sovmorgon...?
Ibland är de riktigt bra att inte ha sovmorgon, man hinner så mycket under dagen! 
Jag har redan idag hunnit plocka iordning på mitt rum, kört med mamma till IKEA och köpt en hylla & förvaringlådor som jag även tänkte ha min senkommande tv på, fått den upp packad och ihopbyggd, varit i Simhallen och simmat bort lite kalorier och fixat fram lite muskler, eller ja, de kommer ju inte med en gång, men det är alltid en bra början! ;) 
Nu ska jag fixa klart på mitt rum, så jag får lite ordning på oordningen :) 


Puss och kram
Josefin :)