attaniosjuelva.blogg.se

2012-08-30
21:31:22

Torsdag 30/8

Oj vilken dag alltså! Jag är helt slut i huvudet nu efter allt jag har lärt mig denna veckan med unghästarna... Och som inte det vore nog så har jag haft en massa körlektioner också -.-' Hoppas verkligen att det resulterar sig godkänt imorgon efter allt slit! Enda sen januari har jag hållt på med körkortet..! Jaja, det går jättebra med "våran" unghäst iallafall, han heter Arthur och är e. Fetcher N 1134 och det kan man märka på hans lugna temprament! Arthur är bara 2 år, men vi håller redan på att rida in honom (det är inte jag som har avgjort det, de är våran stallchef...) Jag kan själv känna att det är lite tidigt, men Arthur är förvånandsvärt jättesnäll och cool i huvudet, Jag hängde på honom för första gången i går (onsdag) och det gick jättebra, jag är verkligen stolt över mig själv också som vågade då jag aldrig har hängt på någon unghäst innan! :D  Idag så hade Frida ena foten i stigbygeln och var lite högre upp på honom, och så hade hon benet över till andra sidan också, och det gick också väldigt bra :D

Saou, nu ska jag nog öva lite på säkerhetskontrollen innan jag ska sova ... Imorgon gäller det, så håll tummarna för mig! ;)

Puss och kram
/ Josefin :>

2012-08-26
22:25:00

Söndag 26/8
Jag kanske ska berätta lite om mig själv i första inlägget? :) ah, vi kör på de :>
 
Jag heter Josefin Andersson. Jag är född 1994, jag går tredje året på ingelstad naturbruksgymnasium med inriktning häst. Jag har skilda föräldrar sen jag var fyra år, jag bor med mamma i en by 3 mil söder om Växjö ihop med hennes nya man och deras gemensamma son, Edvin som är född 2006.  Jag har även en katt som heter Kallevippen och en kanin som heter Stampe :) Min pappa bor i Borgholm och har sen 2004 en ny sambo, och 7 barn.  

Jag älskar allt som har med hästar att göra. Hoppning, dressyr, fälttävlan, trav, galopp, western, you name it. 
Jag tävlar själv i hoppning, dock bara lokal nivå, men har inte referenserna till att komma högre då jag inte rider regelbundet eller har egen häst/möjlighet att låna

Efter studenten  har jag tänkt att jobba med hästar, helst som hästskötare där det finns många hästar så att man har mycket att göra! ;) 
 
Jag har även lyckats få världens bästa pojkvän, André Humble heter han, så jag antar att ni kommer att få läsa en del om vårat förhållande också ;) 


Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att åka till skolan och vara i stallet hela dagen! °.•
Puss och kram! <3 

2012-08-26
22:04:22

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.