attaniosjuelva.blogg.se

2012-10-28
18:47:33

Jag rekommenderar
Trött på att dragkedjan helt plötsligt blir jätte jobbigt att få upp på ridstövlarna/chapsen för att de förbaskade kadborrebandet är ivägen? Då vet jag vilka ridbyxor du kommer att vilja köpa i fortsättningen ;)

De finns på Hööks för 679 kr och är helskodda. De avslutas i ankeln med strechig lycra som gör att du slipper krånglet med den lilla "utstickningen" som det lätt blir när man har ridbyxor med kadborreband :) Jag har själv ett par såna här, och de sitter jättebra på, tight som attan, men de tycker jag att det ska vara när man har ridbyxor :)  Så de är bara dessa jag kan ha när jag ska ha på mig mina ridstövlar, annars kommer jag att spräcka dragkejdan , och de vill man ju inte :) 
 


Kram 
Jossan
 
 

2012-10-28
18:15:43

Önskelista..

Med tanke på mammas dåliga minne och mitt humör så var jag tvungen att skriva ner på en lapp åt mamma vad jag önskar mig i julklapp, hehe lite barnslig varning här eller? ;)

Om ni vill veta vad jag önskar mig så får ni gärna fortsätta neråt :)


Presentkort på Gekås (där är det alltid lika kul att bränna pengar) ;) 

Vill även ha en sånhär...

 

 

Och ett sånt här...
Skärp att ha i ridbyxorna :) Men funderar på om jag verkligen inte ska ha med rosa strass-stenar.. kan ju bli lite B när jag ska ha på mig mina röda ridbyxor ;) Finns ju även med silvriga stenar, så kanske ska ha de istället ;p
 
 
 
Ja man kan alltid hoppas att man får något av detta :) Helst av allt vill jag nog ha ridhjälmen, för den jag har nu (Catago Alpha) börjar av någon konstig anledning bli för liten ? :s  Vet att GPA hjälmen finns på Charlies häst och hund i växjö, så om jag nu skulle få en så slipper man ju beställa från internet :) 
 
 
Nu gå ut till Stampe :) 
Kram 
Jossan 

2012-10-27
15:00:23

Jag glömde..

Jag glömde skriva i det förra inlägget att jag blev godkänd på knoppningen och visa häst vid hand i torsdags :D Ridprovet lyckades jag kugga på för att mina ridvägar tyvärr blev slarviga... Men de är bara på att igen så tar de sig nog, som pyromanen sa ;)

Nu är jag påväg till jobbet, men börjar inte förrens 16.30, men jobbar till klockan 21.00 så de blir fina pengar ;)
Kram
Jossan

2012-10-26
16:10:40

Ridtur + godis <3

Jahapp, då var de höstlov nu då. Känns riktigt bra, för jag har längtat efter det sen sommarlovet slutade ;) Jag och ett gäng + Ridinstruktör red en runda på 2 timmar imorse. Riktigt härligt var det kan jag säga. Men hästen jag red (Matchoman) var väldigt stark i munnen, speciellt i början av ridturen när vi travade, men jag gjorde hela tiden halvhalter och jobbade ner honom i form, och då var han inte lika stark, men visst, armarna har fått sig en träning nu så träningsvärk kan jag ju räkna med.. ;)
Han är även rätt så tittig, men han gör (oftast) aldrig något, och det känns ändå bra :)

Jag sitter på bussen hem nu, har varit en sväng på stan och köpt en födelsedagspresent till farmor som fyller 77 år idag (!) köpte även en film på hemmakväll för 20 kr och godis, rättare sagt 1 kg ;) haha :D är de fredag så är det ;D imorgon blir det jobb på Ekebo, ska bli roligt! :)

2012-10-24
08:16:26

Hästskötare..

Jajamen, idag blir det ännu en spännande tävlingsdag med mycket som ska göras. Som jag tidigare har berättat så kommer jag inte att vara med till häst, utan istället på marken ;) men just nu sitter jag och väntar på att en kompis till mig ska komma till ett möte vi ska ha med en lärare om vårat projektarbete :) sen ska det byggas bana, och hästar knoppas! Sen kommer Jens Wickström och ska döma hoppningen (sitta i domartornet och skriva protokoll) ... Hehe, han är ju rätt snygg om man säger så ^^ men men, ikväll blir det plöjarmiddag och sen lite senare ikväll ska jag och Frida kolla på hoppträningarna som är på skolan med Olof Hellberg :) så, en lärorik dag väntar! :D kanske hinner vi med någon liten fest också ;)

Kanske kan blogga mer ikväll :)

Kram
Jossan :)

2012-10-22
06:59:14

Påväg till skolan!

Godmorgon mina vänner!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan, men känns lite B med tanke på att vi inte börjar förrens halv två, men måste ha en heldag med knoppningen alltså! Övning ger färdighet :)
Men först blir det skolfrukost, mums! Sen ska jag nog gå ner en sväng till Frida på Hule (elevbostad där även elevstallet finns)

Måndagsångerst? Näe det ska du inte ha, hallå? Alla andra har ju det? Så varför inte då visa att du inte har det? ;) (lite gratis självkänsla som grädde på moset) ;)

Ha en fin dag!
Kram
Jossan ❤

2012-10-21
11:48:47

Har löst det nu, typ.
Ja, de där med studentfesten på torsdag och biljetterna på måndagen... de har troligtvis löst sig :) De kommer att sälja biljetterna vid kvällsmaten på skolan och då skulle ju Frida kunna köpa en biljett till mig ;) Man får ju inte vara dum ^^ Men jag börja känna redan nu att det blir mycket denna veckan.. Okej, inte på måndag då, men alla de andra dagarna ... På tisdag börjar skolmästerskapet i dressyr, och det vill man ju gärna titta på. (alltså måste jag sova hos Frida tisdag-onsdag) och på onsdag är det hopptävlingen, och då ska jag vara med som funktionär (det är obligatoriskt att vara med för oss som har hoppning som individuellt val) men jag har pratat med läraren vi har i hoppning, och det var tydligen helt okej att delta som funktionär istället, phu! Vilken tur för mig som hatar att tävla...? ;) Speciellt när lägsta hinderhöjd är 80cm... Kalla mig vad f*n ni vill, men jag hoppar bara inte den höjden på en bana, så de så!
Och på Onsdagkväll ska det tydligen vara plöjarmiddag på skolan.. (vilket betyder att jag måste sova på skolan yttligare en natt...) Inte för att jag har något emot det, absolut inte. Men min gnälliga mor kommer nog att ha starka åsikter om det... men fck her ;d

Snart kommer några vänner till mamma och jonas, och även två kompisar till Edvin, så de blir väl lite fika, får se om mamma tar fram marängswizzen igen ;) höhöhöhö .

Kram
Jossan

2012-10-19
17:32:57

Helg...
Helg nu igen... 
Så fruktansvärt tråkigt.... FÖR JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA! men ja, de finns säkert något och göra .... Tycker bara inte riktigt om att ha helg när man inte har något planerat, för då finns det inget och längta till..? 

Jag har just nu bara en massa måsten snurrandes runt i huvudet på mig, jag måste göra klart läxan, jag måste skriva loggboken från projektarbetet, jag måste betala lite räkningar osv ... BLÄ! 

Självklart finns det några dagar jag längtar till, typ torsdag, för då ska jag och Frida (förhoppningsvis, om vi får några biljetter) gå på studentfest på Grace :D Men biljetterna släpps på måndag, och det finns bara 30 st... Och jag och Frida ska vara i växjö hela måndagen och kolla på ställen att ha balen på ... Så, vi får se hur de blir med den saken....

Nä, nu ska jag nog göra mig lite mat :) 

Kram 
Jossan :)

2012-10-17
06:18:52

Godmorgon :)

Usch vad jag ogillar att väckarklockan inte ringer på morgonen... Tycker verkligen inte om att gå upp klockan 5.00 varje vardag egentligen ... Men bättre att jag går upp jätte tidigt än att jag kommer försent till lektionerna ;) fast, seriöst... Klockan 05.00 för att åka med bussen 06.05? ja.. Börja skoldagen 08.00? Aja, sånt är livet ! Det jobbigaste med att försova sig (gå upp bara 10 minuter innan bussen går) är nog att man inte hinner äta någon frukost.. Menmen, jag får köpa mig något på pressbyrån och äta ;)

Känns lite meningslöst bara att åka till skolan idag med tanke på att vi bara har två lektioner... Fast,sen har vi ju projektarbetet med och göra :p


Ha en fin dag!
Kram
Jossan :)

2012-10-09
23:34:27

Mår inte alls bra...

MYCKET dålig uppdatering, mm jag vet :( men funderar på o börja blogga på www.Bloggerfy.se istället, eftersom man tjänar pengar på sin blogg där ;) undra bara om de har någon app som denna hemsidan har? :)

Hur som helst så mår jag både skit och skitbra, men för det mesta dåligt med tanke på alla mina förändringar som har skett i min kropp... Jag rasar i vikt, har jätte dålig blodcirkulation i fötterna, är trött, börjar få panikångest, börjar få bubblor (?!) under naglarna, ja de får låta hur vidrigt som helst, men de är inga stora bubblor, så chilla ;)

Sen ska de tydligen tävlas om två veckor på skolan i hoppning och dressyr. Och jag är näst intill tvingad (känner jätte stor press) att vara med på hoppningen, och jag som har sån jäkla hopprädlsa och den minsta höjden klasserna kommer att vara är 80 cm... Hehe, goodby My life ?! 😧

Imon har jag två lektioner, så ja slutar tidigt imon, rätt gutt :)

Nu är de soving time!
Puss och kram
Jossan